Το Switch, η νέα κονσόλα της Nintendo, θα κάνει την εμφάνιση της στις 3 Μαρτίου σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, με τα πρώτα διαφημιστικά να τονίζουν τον υβριδικό της χαρακτήρα που δίνει τη δυνατότητα για παιχνίδι παντού.

Με ένα νέο διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων στη Γερμανική τηλεόραση, η Nintendo εμφανίζει το Switch και διάφορες περιπτώσεις που ο κάτοχός του μπορεί να παίξει το παιχνίδι Mario Kart 8 Deluxe το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Σ' αυτές περιλαμβάνεται φυσικά το σαλόνι για ανταγωνιστικό παιχνίδι με φίλους, μια αίθουσα διδασκαλίας αλλά και κατά την επίσκεψη στην τουαλέτα, ένας χώρος που αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στους αγαπημένους των κατόχων της κονσόλας, όπως συμβαίνει και με τα smartphones.

 

 

Σίγουρα το Switch δεν είναι η πρώτη κονσόλα της Nintendo που επιτρέπει το παιχνίδι από οπουδήποτε αφού η εταιρεία έχει μεγάλη ιστορία στις φορητές λύσεις gaming, όμως αποτελεί την πιο σύγχρονη και ικανή λύση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ με κορυφαία γραφικά. Η Nintendo είχε προσπαθήσει να φέρει παρόμοια δυνατότητα και με το Wii U, όμως η μετάδοση του βίντεο είχε άμεση σχέση με την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου εντός σπιτιού, κάτι που δεν ισχύει στο Switch το οποίο λειτουργεί αυτόνομα ακόμα και όταν αφαιρεθεί από την κεντρική βάση.

 

Link.png Site: VentureBeat