Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, πήρε θέση γύρω από το φημολογούμενο νέο χειριστήριο του Xbox 360 και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά είναι κάτι που δεν απασχολεί και ιδιαίτερα την εταιρεία του.

Λίγο-πολύ, οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η Microsoft έχει αναθέσει στην Rare να αναπτύξει ένα χειριστήριο στα πρότυπα του Wii Remote, αλλά, σύμφωνα με τον Iwata, σκοπός της Nintendo είναι να βρίσκει συνεχώς νέες ιδέες και να τις παρουσιάζει στο κοινό. Βασική μέριμνα είναι να εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα νέα στοιχεία, όπως το Wii Fit για παράδειγμα, που θα εκπλήσσουν, αλλά και θα πρωτοτυπούν, κάνοντας συνεχώς ένα βήμα προς τα εμπρός.

 

Φυσικά, για τον ίδιο δεν τίθεται θέμα αντιγραφής, αν και παραδέχθηκε πως είναι λογικό πολλές ιδέες που περιστρέφονται γύρω από το Wii να χρησιμοποιηθούν από τους ανταγωνιστές του, γεγονός που όμως θα κάνει καλό στη βιομηχανία των videogames. Ο πρόεδρος της Nintendo παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά αρκετά συνειδητοποιημένος, κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, αν και παραδέχθηκε πως το Wii επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις για το μέλλον.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr