Μετά από αρκετή αναμονή, η Nintendo κυκλοφόρησε σήμερα επίσημα το νέο της πολυαναμενόμενο mobile παιχνίδι το Mario Kart Tour σε iOS και Android smartphones και tablets.

Αρχικά η Nintendo είχε ανακοινώσει τα σχέδια της να φέρει ένα από τα μεγαλύτερα της IP σε smartphones και tablets, τον Φεβρουάριο του 2018 χωρίς να δίνει οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, αυτό αποτελεί μια πολύ καλή μεταφορά των εκδόσεων που έχουμε δει και στις παιχνιδοκονσόλες της Ιαπωνικής εταιρείας, με τον χρήστη να καλείται να κερδίσει αγώνες kart κάνοντας συνεχή χρήση του drifting, κάτι που του δίνει πρόσθετα πλεονεκτήματα. Οι αγώνες διαρκούν συνήθως 2 με 3 λεπτά και είναι αρκετά εθιστικοί, ένας από τους λόγους που αυτή η σειρά παιχνιδιών αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες της Nintendo.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κατεβάσουν εντελώς δωρεάν και να ξεκινήσουν να παίζουν αφού ολοκληρώσουν τη σύνδεσή τους με το Nintnedo λογαριασμό τους. Όμως για την πλήρη εμπειρία, η Nintendo παρουσιάζει με το παιχνίδι και συνδρομητική υπηρεσία με κόστος μάλιστα όχι αμελητέο, αφού αυτό έχει οριστεί στα $4,99 μηνιαίως. Δεν λείπουν οι μικροσυναλλαγές εντός του παιχνιδιού όπως και loot boxes τα οποία δίνουν πρόσθετα οφέλη στον χρήστη αν τα αγοράσει. Από τα αρνητικά σημεία που έχουν κάνει την εμφάνισή τους είναι η απουσία επιλογής χαρακτήρα, με τον χρήστη να καλείται να οδηγήσει το kart του πάντα με τον Yoshi.

Mario Kart Tour για Android | iOS

 

  • Like 2
  • Sad 3