Οι ψηφοφόροι του Joe Biden μπορούν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον “εκλεκτό” των Δημοκρατικών μέσα από τον κόσμο του Animal Crossing.

Η μάχη εν όψει των 59ων προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ έχει “ανάψει” για τα καλά, με τους δύο μεγάλους υποψήφιους, Donald Trump και Joe Biden να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τον αμερικανικό λαό. Με τον κορονοϊό όμως να έχει βάλει φρένο στις συγκεντρώσεις του παρελθόντος, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι πασχίζουν να προσεγγίσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους από κάθε πιθανό και απίθανο κανάλι.

dims.jpg.cd6905ccde2c7fb621a2404fcbf66245.jpg

Κάπως έτσι λοιπόν, η ομάδα του Joe Biden σκέφτηκε να δημιουργήσει επιγραφές με τα λογότυπα, τα συνθήματα και τα χρώματα της καμπάνιας της, ειδικά για το Animal Crossing: New Horizons! Οι παίκτες είναι σε θέση να διαλέξουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών σχεδίων με τη μορφή πινακίδων και να προσθέσουν τις τελευταίες στους κήπους τους στο παιχνίδι. Η προσθήκη γίνεται μέσω σάρωσης κωδικών QR και της εφαρμογής Nintendo Switch Online.

Με το Animal Crossing να έχει ξεπεράσει τις 22 εκατ. πωλήσεις και την ομάδα των Δημοκρατικών να βάζει μάλιστα στο παιχνίδι streamer και influencer οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη να επιδεικνύουν τις περιβόητες ταμπέλες στους ψηφιακούς τους κήπους, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την αποτελεσματικότητα της εν λόγω κίνησης αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα την υποδεχθεί η κοινότητα του παιχνιδιού.

  • Confused 1