Με νέο βίντεο με αφορμή τη MAR10 Day, ο Shigeru Miyamoto της Nintendo και ο Chris Meledandri της Illumination Entertainment αποκάλυψαν ότι η συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας "The Super Mario Bros. Movie" βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 3 Απριλίου του 2026.

Η πρώτη ταινία, που έσπασε τα ταμεία με έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, άνοιξε το δρόμο για τη Nintendo να επεκτείνει τις πνευματικές της ιδιοκτησίες στον κόσμο του κινηματογράφου, αυτή τη φορά πολύ πιο επιτυχημένα. 

Σύμφωνα με τον Meledandri, τα Illumination Studios με έδρα το Παρίσι, υπεύθυνα για την πρώτη ταινία, εργάζονται επί του παρόντος στα storyboards για τη συνέχεια υπό τη σκηνοθεσία των Aaron Horvath και Michael Jelenic. Η διαδικασία του animation αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές άλλες αγορές στις 3 Απριλίου, με σταδιακή διάθεση σε επιλεγμένες περιοχές καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ο Miyamoto αποκάλυψε ότι η επερχόμενη ταινία θα διαθέτει μια φωτεινή και διασκεδαστική ιστορία που θα επεκτείνει τον κόσμο που εδραιώθηκε στην πρώτη ταινία, διευρύνοντας περαιτέρω το σύμπαν του Mario στη μεγάλη οθόνη.

Εκτός από τη συνέχεια του Mario, η Nintendo έχει επιβεβαιώσει πριν λίγους μήνες και την ανάπτυξη μιας live-action ταινίας "The Legend of Zelda", αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Sony. Ενώ οι λεπτομέρειες για το έργο είναι ελάχιστες, έχει ανακοινωθεί ότι ο Wes Ball, γνωστός για τη σκηνοθεσία της τριλογίας "Maze Runner" και της επερχόμενης ταινίας "Kingdom of the Planet of the Apes", θα αναλάβει τα ηνία, με τους Avi Arad και Miyamoto να είναι οι παραγωγοί.

Παράλληλα με τα νέα για τις κινηματογραφικές ταινίες, η Nintendo μοιράστηκε και μερικές ενδιαφέρουσες ενημερώσεις για τους gamers. Το remake του "Paper Mario: The Thousand Year Door" για το Switch και το "Luigi's Mansion 2 HD", ένα remaster του τίτλου "Luigi's Mansion: Dark Moon" για το 3DS, θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαΐου και 27 Ιουνίου αντίστοιχα. Επιπλέον, η συλλογή Nintendo Switch Online Game Boy θα επεκταθεί στις 12 Μαρτίου, προσθέτοντας το "Dr. Mario" για το original Game Boy και τα "Mario Golf" και "Mario Tennis" για το Game Boy Color.

  • Like 4
  • Haha 1