Η Nintendo γιορτάζει τα 35α γενέθλια του Super Mario Bros. και φέρνει στο Switch πλήθος κλασσικών τίτλων με πρωταγωνιστή τον μυστακοφόρο υδραυλικό.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Mario και της Nintendo καθώς η τελευταία, με αφορμή τα 35α γενέθλια του Super Mario Bros. ανακοίνωσε μια σειρά κυκλοφοριών και επανακυκλοφοριών για το Nintendo Switch.

Σε πρώτη φάση, διατίθεται άμεσα μέσω του Nintendo Switch Online το Super Mario All-Stars, μία συλλογή που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1993 και περιλαμβάνει τα Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 και Super Mario Bros. 3.

Παράλληλα ανακοινώθηκε το Super Mario 3D All-Stars, μία νέα συλλογή με τα Super Mario 64 (είχε κυκλοφορήσει το 1996 στο Nintendo 64), Super Mario Sunshine (τίτλος του GameCube) και Super Mario Galaxy (2007, Wii). Τα τρία παιχνίδια θα έχουν ελαφρώς βελτιωμένο gameplay ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Nintendo, το Super Mario 3D All-Stars θα βγει στην αγορά στις 18 Σεπτεμβρίου αλλά σε περιορισμένη παραγωγή και ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμο περίπου ως τις 31 Μαρτίου του 2021.

Ένας ακόμα κλασσικός τίτλος που έρχεται στο Switch, είναι και το Super Mario 3D World που είχε πρωτοκυκλοφορήσει στο Wii U το 2013. Η Nintendo αποκάλυψε ότι έχει φρεσκάρει σημαντικά το παιχνίδι το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και έξτρα περιεχόμενο -το λεγόμενο Bowser’s Fury, θα προσθέτει τοπικό και online co-op. Η κυκλοφορία του Super Mario 3D World έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

Στις ανακοινώσεις της Nintendo, τέλος, συμπεριλαμβάνονται ένα Game & Watch: Super Mario Bros και το Mario Kart Live: Home Circuit, ένας πρωτότυπος τίτλος που θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να τρέξουν σε πίστες στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού τους! Παρουσιάστηκαν μάλιστα και δύο μοντέλα καρτ με τους Mario και Luigi που θα στοιχίζουν 99 δολάρια έκαστο στην αγορά των ΗΠΑ. Η Nintendo δεσμεύτηκε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι σύντομα.

 

  • Like 2