Γιορτάζοντας την επέτειο 35 ετών από τη δημιουργία ενός παιχνιδιού-σταθμού, του Super Mario Bros, η Nintendo θα κυκλοφορήσει μια ξεχωριστή έκδοση του παιχνιδιού.

Επενδύοντας για ακόμη μια φορά στις αναμνήσεις, η Ιαπωνική εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο μια ειδική έκδοση του φορητού Game & Watch, το οποίο θα τρέχει την NES έκδοση του Super Mario Bros. Οι «παλιοί» σίγουρα θα θυμούνται ότι το Game & Watch, την πολύ μικρή φορητή παιχνιδοκονσόλα, η οποία αποτέλεσε άλλη μια τεράστια επιτυχία της Nintendo από τη δεκαετία του 80, υποστηρίζοντας κάθε φορά ένα παιχνίδι με τυπικά ασπρόμαυρα γραφικά για την εποχή (πολύ) χαμηλής ποιότητας. Η επετειακή έκδοση της εταιρείας στηρίζεται φυσικά σε έγχρωμη LCD οθόνη και δεν θα περιλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι αλλά επιπλέον το "The Lost Levels" το οποίο είναι στην ουσία το σίκουελ του Super Mario που κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία και το Balls στην ασπρόμαυρη έκδοσή του.

Με δεδομένο ότι συμπληρώνονται 35 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario, η Nintendo αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε 35 προσθήκες και αλλαγές, τις οποίες προσκαλεί τους gamers να εντοπίσουν, εντός και εκτός της συσκευής. Το κόστος του νέου Game & Watch έχει οριστεί στα $50 και η ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 13 Νοεμβρίου. Στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται και gamepad για πιο εύκολο gaming ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρολόι. 

  • Like 1