To Playstation Now, η υπηρεσία της Sony που επιτρέπει το streaming παιχνιδιών του PS3 στο PS4 και το Vita, θεωρείται αρκετά ακριβή από τότε που κυκλοφόρησε, εφόσον το κόστος ενοικίασης ενός παιχνιδιού είναι αρκετά υψηλό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Επιπλέον, η συνδρομή στην υπηρεσία Playstation Now κοστίζει $19,99 τον μήνα ή $44,99 για τρεις μήνες. Ωστόσο, για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Sony προσφέρει πλέον συνδρομή ενός έτους με κόστος $99,99.

 

Όπως επισημαίνει η ίδια η Sony, πρόκειται για τιμή που είναι κατά 55% χαμηλότερη από τη συμβατική, και αντιστοιχεί σε περίπου $8,5 τον μήνα. Εντούτοις, πρόκειται για προσφορά περιορισμένου χρόνου και μάλιστα, για μια υπηρεσία που δεν απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, παρά μόνο σε εκείνους που επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια του PS3.

 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατάλογος παιχνιδιών της υπηρεσίας Playstation Now εμπλουτίζεται συνεχώς. Μάλιστα, στις 8 Δεκεμβρίου θα προστεθούν γνωστοί τίτλοι της Warner Bros, όπως η αρχική τριλογία Arkham του Batman. Επιπλέον, όσο αυξάνονται οι χρήστες της υπηρεσίας, τόσο περισσότερο θα βελτιώνεται και θα προσθέτει νέους τίτλους.

 

Link.png Site: TheVerge