Η Nike, η Sony με το PlayStation και ο παίκτης των Oklahoma City Thunder, Paul George παρουσίασαν ένα ζευγάρι παπούτσια με θέμα την παιχνιδοκονσόλα της Sony.

 

 

Το ζευγάρι Nike PG-2 (Paul George 2) PlayStation Colorway αποτελεί τη 2η γενιά των παπουτσιών που υπογράφει ο δημοφιλής παίκτης των Oklahoma Thunder, και όπως είναι φανερό στη γλώσσα υπάρχουν φωτιζόμενα τα διακριτικά του PlayStation καθώς το λογότυπο του ίδιου του παίκτη (PG).

Πίσω από τις γλώσσες υπάρχουν διακόπτες με τη βοήθεια των οποίων τα φωτεινά λογότυπα μπορούν να αναβοσβήνουν (υποστηρίζονται τρία modes, On, Off και Pulse) ενώ με την ενεργοποίηση τους, εκείνος που τα φοράει θα νιώσει να δονούνται με ένα τρόπο παρόμοιο με αυτό του χειριστηρίου PlayStation Dual Shock όταν ενεργοποιείται. Δυστυχώς, οι μπαταρίες είναι ενσωματωμένες και δεν μπορούν να αντικατασταθούν (τουλάχιστον όχι εύκολα) με την αυτονομία να βρίσκεται κοντά στις 150 ώρες. 

Οι ενδιάμεσες σόλες (midsole) είναι PlayStation Galaxy Themed ενώ το δέρμα που βρίσκεται στα πλάγια αλλά και στο πίσω μέρος, χαρακτηρίζεται από ένα ανάγλυφο μοτίβο με τα σύμβολα του PlayStation.

TierZero_PaulGeorge_PS4_2018-12-retouched_original.jpg.97834cac4b482fe2635b416f31011ba9.jpg

Οι τέσσερις επίσης πρώτες οπές για τα κορδόνια σε κάθε παπούτσι είναι χρωματισμένες στα χρώματα του Classic PlayStation (Pink, Purple, Green, Blue). Με τα παπούτσια προσφέρεται και ένας PSN voucher code για το κατέβασμα του PlayStation galaxy graphic για το PS4 τους. Το ζευγάρι PG-2 είναι Limited Edition και θα κυκλοφορήσουν με τιμή $110 από τις 10 Φεβρουαρίου.

TechCrunch