Αν και η beta του Destiny 2 δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν από την ερχόμενη εβδομάδα, στη Sony ξεκίνησαν από νωρίς τους εορτασμούς αποκαλύπτοντας το bundle Destiny 2 PS4 Pro,το οποίο θα διατεθεί την ίδια ημέρα με τον επερχόμενο τίτλο, στις 6 Σεπτεμβρίου δηλαδή έναντι $449.99 στις Η.Π.Α.

Το bundle περιλαμβάνει την έκδοση Deluxe του Destiny 2 σε δίσκο Blu-ray και το νέο λευκό (Glacier White) PlayStation 4 Pro με ένα ταιριαστού χρώματος ασύρματο χειριστήριο DualShock 4. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα voucher που προσφέρει στον κάτοχο του bundle πρόσβαση στα expansions του Destiny 2 και σε premium ψηφιακό περιεχόμενο (Legendary Sword, Legendary player emote, Cabal Empire themed emblem).

 

Όσον αφορά στο expansion pass, παρέχει πρόσβαση τόσο στο Expansion I όσο και στο Expansion II του Destiny 2 προσφέροντας νέες αποστολές, συνεργατικές δραστηριότητας, competitive multiplayer και πλήθος νέων όπλων, πανοπλιών και εξοπλισμού.

 

Για να είστε προετοιμασμένοι για τη μάχη, όλο οι players του Destiny 2 στο PS4 θα έχουν πρόσβαση σε bonus περιεχόμενο πριν είναι διαθέσιμο οπουδήποτε αλλού, όπως σε ένα ανταγωνιστικό χάρτη multiplayer, σε co-op Strike τριών ατόμων, σε νέο διαστημόπλοιο, σε ειδικό εξοπλισμό καθώς και σε ένα αποκλειστικό εξωτικό όπλο.

 

 

Link.png Site: PlayStation.Blog