Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις παιχνιδιών που είδαμε στο χθεσινό PlayStation Experience της Sony, είναι χωρίς αμφιβολία το Remake ενός κλασσικού τίτλου, του Final Fantasy VII για το PlayStation 4.

Έχοντας ανακοινωθεί στην E3 το περασμένο καλοκαίρι, η Sony έδωσε στην κυκλοφορία τις πρώτες εικόνες και το πρώτο gameplay video από το παιχνίδι που έγραψε ιστορία στο πρώτο PlayStation το 1997. Όπως αναμενόταν, το remake φέρνει πολύ πιο καθαρά γραφικά, αλλά και μια νέα οπτική τρίτου προσώπου την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο χρήστης σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Επιπλέον έχουν χρησιμοποιηθεί ηθοποιοί που χαρίζουν τις φωνές τους για τους διαλόγους μέσα στο παιχνίδι,

 


 


Μπορεί πάντως η κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake να αργεί ακόμα όμως από σήμερα οι κάτοχοι του PlayStation 4 μπορούν να αγοράσουν την HD έκδοση του παιχνιδιού η οποία είχε κυκλοφορήσει το 2013 για προσωπικούς υπολογιστές. Η τιμή του έχει οριστεί στα $15,99 όμως για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας θα διατίθεται στην τιμή των $10,87.