Η Sony Computer Entertainment Europre ανακοίνωσε επίσημα ότι το Gran Turismo 6 θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων στις 6 Δεκεμβρίου και μάλιστα πλήρως εξελληνισμένο, αποκλειστικά για το PlayStation 3.

Με συνολικές πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων ανιτύπων, η σειρά Gran Turismo έχει δημιουργήσει τη δική της ιστορία ήδη από την πρώτη έκδοση του PlayStation πριν 15 χρόνια και θεωρείται από πολλούς ο απόλυτος προσομειωτής πραγματικής οδήγησης.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το GT6 θα διαθέτει νέα μηχανή physics αλλά και τη δυνατότητα να οδηγήσετε 1200 διαφορετικά οχήματα σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις. Πολλά από αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Gran Turismo ενώ σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές ενώ

θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ, προκειμένου ο παίκτης να προσαρμόζει την εμπειρία οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του.

 

Παράλληλα, στην αγορά θα κυκλοφορήσει μια επετειακή, συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού στην οποία θα περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network.

 

Link.png Site: http://www.gran-turismo.com[/url]']Gran Turismo