Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια με τη νεότερη γενιά, ενδεχομένως και να έχετε αντιληφθεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον χειρισμό, όπως για να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένα combos ή να φτάσουν κάποια πλήκτρα με ευκολία, εξαιτίας των μικρότερων χεριών τους.

Η εταιρεία Hori, κατασκεύασε ένα μικρότερου μεγέθους χειριστήριο για το PS4, το οποίο είναι “officially licensed” από τη Sony και διαθέτει όλα τα βασικά πλήκτρα και μοχλούς (απουσιάζει η υποδοχή για τα ακουστικά, το ηχείο, η δύναμη ανάδρασης/ δόνηση, ο αισθητήρας κίνησης και η φωτιζόμενη μπάρα) ενώ παράλληλα είναι 40% μικρότερο σε μέγεθος από το κανονικό χειριστήριο.

 

To touch pad έχει προφανώς ελαττωθεί σε μέγεθος – με τη Sony να λέει πως “ορισμένα touch pad inputs μπορούν να προσομοιωθούν μέσω των μοχλών αριστερά και δεξιά. Το Mini Wired Gamepad επίσης είναι ενσύρματο, με καλώδιο μήκους 3 μέτρων και έτσι δεν πρόκειται να το… χάσετε στο κουτί ή το καλάθι με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

 

Ορισμένοι γονείς στο forum της Sony για το PlayStation υποστηρίζουν πως ενδέχεται με το καλώδιο να… πνιγούν τα παιδιά τους, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς επιβίωσαν χωρίς πρόβλημα από τα Nintendo, Super Nintendo, Genesis, N64, PlayStation και τα χειριστήρια στο PC οπότε μάλλον υπερβάλλουν (παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να έχετε το νου σας γενικώς). Με τιμή $30 είναι ένας οικονομικός τρόπος να προσθέσετε ένα δεύτερο χειριστήριο ή και τρίτο στο οικοσύστημα PS4 σας.

 

Link.png Site: TechCrunch