Την συμπλήρωση πωλήσεων 80 εκατομμυρίων PlayStation 3 παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα η Sony, λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του διαδόχου της γνωστής βιντεοκονσόλας.

Επτά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία της γνωστής βιντεοκονσόλας παιχνιδιών, η Sony ενημερώνει ότι η υποστήριξη της από τους τρίτους κατασκευαστές παιχνιδιών παραμένει μεγάλη με την κυκλοφορία έως σήμερα 4.332 τίτλων συνολικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το Last Of Us και το Journey ενώ ήδη η προσεχής εορταστική περίοδος αναμένεται θερμή με την κυκλοφορία τίτλων όπως το Gran Turismo 6.

 

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στα στάδια εξέλιξης της κονσόλας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού όπως το upscaling παιχνιδιών του PlayStation και PlayStation 2 καθώς και την υποστήριξη DLNA και 3D στερεοσκοπικών παιχνιδιών.

 

Η παρουσίαση της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Ιούνιο του 2010 αποτέλεσε ακόμη μια σημαντική εξέλιξη για το PlayStation 3 με δωρεάν παιχνίδια, demos, αυτόματες αναβαθμίσεις συστήματος και εκπτώσεις. Τέλος το περιφερειακό PlayStation Move έφερε ένα νέο τρόπο συμμετοχής σε ένα βιντεοπαιχνίδι όπως επίσης και το Wonderbook.

 

Η Sony πλέον ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του PlayStation 4 το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 15 Νοεμβρίου και στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Link.png Site: http://www.prnewswire.com/news-releases/playstation3-sales-reach-80-million-units-worldwide-230771611.html[/url]']Sony Press