Μια αρκετά απλή και σύντομη διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί ώστε η Sony να στείλει τον αντάπτορα στους ενδιαφερόμενους.

Όπως έχει γνωστοποιήσει η Sony, τα παιχνίδια του PlayStation 4 που δεν θα είναι συμβατά με το PlayStation 5 είναι λίγα - και τα παιχνίδια PlayStation VR δεν είναι μέσα στη λίστα αυτή.

 Μάλιστα, οι κάτοχοι PlayStation VR θα μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους σχεδόν απρόσκοπτα όταν αποκτήσουν το PlayStation 5. «Σχεδόν», διότι το headset εικονικής πραγματικότητας θα είναι μεν συμβατό, όμως η κάμερα που απαιτούσε για τη λειτουργία του δε θα είναι. Παραδόξως, ούτε η νέα κάμερα που θα κυκλοφορήσει μαζί με το PS5 θα μπορεί να λειτουργήσει στη θέση της.

Παρόλα αυτά, η Sony δημιούργησε ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο κάτοχοι PSVR θα μπορούν να ζητήσουν έναν αντάπτορα για να κάνουν την κάμερά τους συμβατή με τη νέα κονσόλα - δίχως επιπλέον κόστος. Είναι άγνωστο μέχρι πότε θα τρέξει το πρόγραμμα, όμως όσοι μπουν στη διαδικασία θα μπορούν να περιμένουν τον αντάπτορα στα μέσα του Νοεμβρίου, όπως αναφέρει η Sony.

Τα βήματα είναι απλά: πηγαίνετε στην εξής σελίδα και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας όπως και τον σειριακό αριθμό του PSVR σας (βρίσκεται στο πίσω μέρος του HDMI box, σε ένα αυτοκόλλητο).

Αφότου συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται, θα δείτε την εξής εικόνα και σε λίγα λεπτά θα λάβετε το παρακάτω μήνυμα (όπως κι εμείς). Μετά, το παιχνίδι της αναμονής θα έχει κι επίσημα ξεκινήσει.

image.pngimage.png

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, σε δύο εκδόσεις: με μονάδα blu-ray (499€) και ως Digital Edition (399€).

  • Like 4
  • Thanks 1