Δεν υπήρχαν και πολλές αμφιβολίες ότι το Final Fantasy VII Remake θα έκανε πρεμιέρα ως τίτλος του PlayStation, αλλά πρόσφατα έγινε γνωστό και πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένουν άλλοι μέχρι να παίξουν το παιχνίδι.

Ο χρήστης του Twitter Wario64 ανακάλυψε πρόσφατα box art που δείχνει ότι ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά για το PlayStation μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2021, για ένα χρόνο δηλαδή μετά την προγραμματισμένη κυκλοφορία του. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Xbox και του PC θα χρειαστεί να συμβιβαστούν με παλαιότερους τίτλους της σειράς Final Fantasy μέχρι τότε.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η Square Enix συμφώνησε με την Sony για την αποκλειστικότητα του τίτλου, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα. Η Sony είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε τέτοιες συμφωνίες για να καταστήσει ελκυστικότερη την πλατφόρμα της, όμως το Final Fantasy VII είναι κάτι το ξεχωριστό, καθώς είναι σχεδόν συνώνυμο με το πρώτο PlayStation. Με το Remake εμφανίστηκε η ευκαιρία για την επιστροφή στις παλιές ένδοξες μέρες, παρόλο που οι μέρες του PS4 είναι πια μετρημένες.    

Engadget

  • Like 2