Κάποιοι ανεγκέφαλοι θίχτηκαν σε τέτοιο βαθμό από το σενάριο και την πλοκή του παιχνιδιού που θεώρησαν σωστό να απειλήσουν ανθρώπους που δούλεψαν σε αυτό.

Απερίφραστα καταδίκασε μέσω ανακοίνωσής της η Naughty Dog, το στούντιο που μας χάρισε -μεταξύ άλλων- το The Last of Us Part II τα υβριστικά σχόλια και τις απειλές που δέχτηκαν μέσω μηνυμάτων μέλη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου. Το The Last of Us Part II πυροδότησε αντιδράσεις, με όσους τάχθηκαν ενάντια στο έργο της Naughty Dog να διαφωνούν με τις θέσεις και το περιεχόμενό του.

Άνθρωποι που δούλεψαν στο παιχνίδι, όπως ο επικεφαλής παραγωγής Neil Druckmann και η ηθοποιός Laura Bailey -που δανείζει τη φωνή της στην Abby- δημοσίευσαν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter ορισμένα από τα απειλητικά μηνύματα που έχουν δεχθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Την ίδια στιγμή η Naughty Dog με ανακοίνωσή της καταδίκασε όλες αυτές τις ενέργειες και υπεραμύνθηκε των επιλογών της.

Μολονότι ο εποικοδομητικός διάλογος και η κριτική είναι ευπρόσδεκτα, είμαστε ενάντια σε κάθε μορφής παρενόχληση ή απειλές που εκτοξεύονται ενάντια στην ομάδα και τους ανθρώπους μας. Με την ασφάλειά τους να παραμένει βασική μας προτεραιότητα, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να αποβάλλουμε τέτοιου τύπου συμπεριφορές και να διατηρήσουμε ένα εποικοδομητικό κλίμα αλληλοσεβασμού.

Παρά τις διαμαρτυρίες από μία μικρή μερίδα κοινού, το The Last of Us Part II έχει ξεπεράσει τις 4 εκατ. πωλήσεις.

  • Haha 2