Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο επίσημο περιοδικό του PlayStation στην Αγγλία, ο Neil Brown, υψηλόβαθμο στέλεχος του R&D τμήματος της Sony, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του PlayStation 4 θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους από οποιαδήποτε κονσόλα, με το gaming να ξεκινάει πολύ γρήγορα.

Όπως ήδη ισχύει στο PS3 και Xbox 360, όλοι οι χρήστες του PS4, θα μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε κονσόλα PS4 (πχ ενός φίλου) και να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια που έχουν αγοράσει ψηφιακά. Με τη δυνατότητα όμως Play As Your Download, ο gamer δε χρειάζεται να περιμένει να ολοκληρωθεί το κατέβασμα του παιχνιδιού αφού αυτό θα γίνεται σταδιακά, δίνοντας τη δυνατότητα να ξεκινήσει το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα.

 

Το PlayStation αναμένεται πριν το τέλος του έτους σε συγκεκριμένες αγορές με τιμή €399 και με τη Sony να κρατάει τις ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το άμεσο μέλλον.

 

Link.png Site: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/07/10/ps4s-digital-library-lets-you-play-your-games-anywhere-on-anyones-console/[/url]']Official PlayStation Magazine UK