Η Sony δημοσιοποίησε τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα με τις συνδρομητικά πακέτα PlayStation Plus Extra και Premium.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τον προηγούμενο μήνα, η ανανεωμένη υπηρεσία θα κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας στις 22 Ιουνίου, και για πρώτη φορά θα διαθέτει παιχνίδια μέσω game streaming.

Σε ότι αφορά τους τίτλους από τα PlayStation Studios, βλέπουμε το Demon's Souls (PS5) και το Ghost of Tsushima Director's Cut (PS4/PS5), ενώ μαζί τους βλέπουμε και τίτλους από άλλα στούντιο όπως τα Assassin's Creed Valhalla (PS4/PS5) και NBA 2K22 (PS4/PS5). Τα παιχνίδια αυτά θα είναι διαθέσιμα «κοντά στο λανσάρισμα της υπηρεσίας», αρχής γενομένης από τις 24 Μαίου.

Εκτός από τα παιχνίδια που ανήκουν στο «πάνω ράφι», οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium πακέτο θα έχουν πρόσβαση και σε κλασσικά παιχνίδια τα οποία θα διαθέτουν καλύτερα frame rates αλλά και μεγαλύτερη ανάλυση σε σχέση με την αρχική τους έκδοση. Όπως μας ενημερώνει η Sony, οι τίτλοι αυτοί περιλαμβάνουν τα Ape Escape, Hot Shots Golf, Tekken 2 και Worms Armageddon. Θα συνοδεύονται με τις remastered εκδόσεις των Dark Cloud, Rogue Galaxy και Borderlands The Handsome Collection. Τα PlayStation Plus Premium μέλη θα έχουν πρόσβαση και σε παιχνίδια του PlayStation 3 όπως τα Infamous, Hot Shots και τη σειρά Ratchet & Clank.

Επιπλέον, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η δική της υπηρεσία παιχνιδιών, το Ubisoft+, θα κυκλοφορήσει στο PlayStation Plus από την πρώτη μέρα του λανσαρίσματος, στις 24 Μαίου. Εκτός από το Assassin's Creed Valhalla, οι κάτοχοι του PS5 θα έχουν πρόσβαση στα The Division, For Honor, Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Watch Dogs, Werewolves Within και άλλα πολλά παιχνίδια. Το Ubisoft+ θα είναι διαθέσιμο μόνο στα συνδρομητικά πακέτα PlayStation Plus Extra και Premium αλλά όχι στο Essential το οποίο είναι και η φθηνότερη πρόταση.

Όπως γνωρίζαμε, η Sony θα επτρέπει και πάλι στα Premium μέλη αλλά και στους Deluxe χρήστες (σε συγκεκριμένες χώρες) να κατεβάσουν demo 2 ωρών του παιχνιδιού που τους ενδιαφέρει, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αγορά. Τα πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν τη σχετική λειτουργία είναι τα Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Horizon Forbidden West, Cyberpunk 2077 και Tiny Tina's Wonderland. 

Παραμένει πάντα και για όλα τα συνδρομητικά πακέτα η μηνιαία διάθεση δωρεάν παιχνιδιών όπως ισχύει μέχρι σήμερα ενώ η λίστα των παιχνιδιών θα ανανεώνεται στο PlayStation Plus Essential πακέτο την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα και στα μέσα του μήνα για τις άλλες συνδρομές.

  • Like 8