Ο πολυαναμενόμενος τίτλος The Last of Us Part II που είναι αποκλειστικός στο PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου του 2020 πλήρως μεταγλωττισμένος, με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων.

Πρόκειται για το sequel του ιδιαίτερα επιτυχημένου τίτλου της εταιρείας Naughty Dog που πρωτοκυκλοφόρησε πριν από επτά περίπου χρόνια. Η ιστορία του νέου τίτλου εξελίσσεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του The Last of Us (2013), με την πρωταγωνίστρια Ellie, να έχει ενηλικιωθεί, και μαζί με τον Joel να έχουν εγκατασταθεί στην πόλη Jackson, στην πολιτεία Wyoming.

Η διαβίωση μεταξύ μιας ακμάζουσας κοινότητας επιζώντων τους προσέφερε ειρήνη και σταθερότητα, παρά τη συνεχή απειλή που καιροφυλακτεί από μολυσμένους ή άλλους απελπισμένους επιζώντες. Όταν όμως ένα βίαιο γεγονός διαταράσσει αυτήν την ειρήνη, η Ellie ξεκινά ένα νέο ταξίδι για να αποδώσει δικαιοσύνη και να «γράψει τον επίλογο». Ενώ κυνηγά τους υπεύθυνους έναν προς έναν, έρχεται αντιμέτωπη με τις καταστροφικές σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις των ενεργειών της.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε ανακοινωθεί, ότι ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα κυκλοφορούσε στις 29 Μαΐου του 2020, ωστόσο στις αρχές Απριλίου, η Naughty Dog ανακοίνωσε πως παρόλο που το παιχνίδι ήταν έτοιμο, η κυκλοφορία θα αναβαλλόταν επ' αόριστον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-2. Τελικά, στις 27 Απριλίου ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου του 2020. Όπως αναφέραμε, θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο, με ελληνικό μενού και δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων στην περίπτωση που ο παίκτης θέλει να απολαύσει τον τίτλο στα αγγλικά. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο PlayStation Store αλλά και σε διάφορα καταστήματα λιανικής έναντι €69,99 ή έναντι €89,99 στην έκδοση «Special Edition» κ.ά.

  • Like 4