Η περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετά παραγωγική για τη Valve, η οποία προχώρησε όχι σε μία αλλά τρεις διαφορετικές και πολύ σημαντικές ανακοινώσεις στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνονταν αυτή που περίμεναν οι gamers.

Ο λόγος για το Half Life και την τρίτη του συνέχεια η οποία έχοντας περάσει από πολλά κύματα, δεν φαινόταν μέχρι σήμερα να περιλαμβάνεται στα σχέδια της Valve μια φήμη που ενισχύθηκε την περασμένη εβδομάδα. Όμως από σήμερα, μια ηλιαχτίδα φωτός μπορούμε να πούμε ότι ξεκινά να φαίνεται στο σκοτάδι, με τη Valve να προχωρά στην κατοχύρωση της ονομασίας Half Life 3 στην Ευρώπη.

 

Η αίτηση κατατέθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γύρω από τα μελλοντικά σχέδια της Valve. Το σίγουρο είναι ότι αν και σημαντική, η συγκεκριμένη κίνηση δε μπορεί να θεωρηθεί επίσημη επιβεβαίωση ότι θα δούμε επιτέλους τη συνέχεια του Half Life 2, το οποίο για όσους θυμούνται κυκλοφόρησε το 2004 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ξεχωρίζοντας για το σενάριο του.

 

hl3.jpg

 

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Valve προχώρησε σε τρεις ξεχωριστές ανακοινώσεις, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτης πληροφορίες για το Steam OS, τα Steam Machines και το δικό της χειριστήριο, το Steam Controller.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/10/1/4791822/valve-files-half-life-3-trademark-in-europe[/url]']TheVerge