Η Microsoft κάνει την έναρξη στις ανακοινώσεις από την έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών gamescom η οποία διεξάγεται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία.

Σε μια ολιγόλεπτη παρουσίαση, η Microsoft προχώρησε σε ελάχιστες ανακοινώσεις σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του Xbox One τον προσεχή Νοέμβριο,

 

Μία από αυτές αφορά όσους Ευρωπαίους έχουν προχωρήσει σε προπαραγγελία της κονσόλας ή πρόκειται να το κάνουν το επόμενο διάστημα και οι οποίοι θα λάβουν εντελώς δωρεάν το γνωστό videogame, FIFA 14 για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο μέσω download. Επιπλέον παρόμοια προσφορά θα ισχύσει από τις 27 Σεπτεμβρίου για όσους προγραμματίζουν την αγορά του Xbox 360.

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει το Xbox One, κάτι που αναμένεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2014.

 

Σε άλλες παράλληλες ανακοινώσεις ξεχώρισε η αναγγελία του προγράμματος ID@Xbox το οποίο έχει στόχο τους ανεξάρτητους δημιουργούς παιχνιδιών, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να "ανεβάσουν¨" τις δημιουργίες τους στο Xbox One Store, δίπλα στους μεγάλους τίτλους της κονσόλας. Αρχικά πάντως η πρόσβαση στο πρόγραμμα θα γίνει περιορισμένα μόνο σε όσους έχουν ήδη κυκλοφορήσει παιχνίδια στην αγορά και μελλοντικά θα επεκταθεί ακόμα και σε μεμονωμένους δημιουργούς.

 

Στους νέους τίτλους που ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση της Microsoft ξεχωρίζει το νέο Fable Legends, FIFA 2014 Ultimate Team καθώς και ένα νέο co-op mode για το Call Of Duty: Ghosts.Κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, το Xbox One θα έχει 20 διαθέσιμους τίτλους όπως το Assassin's Creed IV, Dead Rising 3, NBA 2K14, Peggle 2, Fighter Within, Ryse: Sone of Rome κ.α

 

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της Sony η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του νέου PlayStation.

 

Link.png Site: http://news.xbox.com/2013/08/gamescom-xbox-at-gamescom[/url]']Xbox Wire