Η Microsoft πέρυσι στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρθηκε να αγοράσει το iPad έναντι $200 για την αγορά ενός tablet της σειράς Surface. Αργότερα επέκτεινε αυτού του είδους τις συμφωνίες και για συσκευές iPhone και BlackBerry αλλά και για Android smartphones και tablets. Τώρα προσανατολίζεται στις κονσόλες.

Έτσι, όσοι χρήστες επιστρέψουν το καθόλα λειτουργικό παλιό PS3 ή Xbox 360 τους σε ένα από τα καταστήματα της Microsoft –να τονίσουμε ότι η προσφορά ισχύει μόνο για όσους μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά- η εταιρεία τους προσφέρει έκπτωση 100 δολαρίων για την αγορά ενός Xbox One.

 

Η κονσόλα όπως αναφέραμε πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική, να μην διαθέτει σπασμένα ή χαμένα μέρη, να μην είναι προστατευμένη από κωδικό και να περιλαμβάνει όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ και τροφοδοτικά. Η προσφορά ισχύει έως στις 2 Μαρτίου του 2014.

 

Δυστυχώς δεν έχουμε δει παρόμοιες ενέργειες της εταιρείας στην Ευρώπη, και η απουσία των retail Microsoft Stores δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

 

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2014/1/30/5361146/microsoft-offers-100-to-ditch-your-ps3-for-an-xbox-one[/url]']The Verge