Μπορεί η E3 να ακυρώθηκε, ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τουλάχιστον μία μεγάλη εκδήλωση για τα παιχνίδια τον Ιούνιο. Πρόσφατα, η Microsoft ανακοίνωσε την εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε και πολλές λεπτομέρειες για την εκδήλωση, ωστόσο έκανε γνωστό ότι «θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη πληθώρα παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο οικοσύστημα του Xbox, συμπεριλαμβανομένων και επερχόμενων τίτλων για το Game Pass σε Xbox και PC».

Η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα για την εκδήλωση, ενδεχομένως να υποδηλώνει ότι πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το Sci-Fi RPG παιχνίδι «Starfield» της Bethesda, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο τόσο για Xbox όσο και για PC. Στην εκδήλωση του Ιουνίου πέρυσι, η εταιρεία είχε αποκαλύψει το Redfall, μας έδωσε μία πρώτη γεύση για το Forza Horizon 5, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield ενώ έγιναν πολλές ανακοινώσεις για το Game Pass.

Η εκδήλωση όπως αναφέραμε πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 12 Ιουνίου. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στα:

  • Like 3
  • Thanks 1