Η Microsoft σύμφωνα με αναφορές πρόκειται να συνδυάσει τα Xbox Game Pass και Xbox Live Gold σε μία συνδρομή.

Σύμφωνα με τον γνωστό leakster σε θέματα Microsoft, @h0x0d, το νέο συνδρομητικό πακέτο θα ονομάζεται Xbox Game Pass Ultimate και θα στοιχίζει $14,99 τον μήνα. Η ιστοσελίδα The Verge, υποστηρίζει πως το νέο αυτό συνδρομητικό πακέτο θα ανακοινωθεί παράλληλα με το disc-less Xbox One S All-Digital Edition προς το τέλος του μήνα. Με τη νέα επιλογή, οι gamers που είναι συνδρομητές σε μηνιαία βάση ξεχωριστά στα Xbox Live Gold και Game Pass θα εξοικονομήσουν περίπου $5 τον μήνα (μαζί οι δύο παραπάνω συνδρομές στοιχίζουν σε μηνιαία βάση $19,98).

Η Microsoft έχει στο παρελθόν πειραματιστεί με συνδρομητικά πακέτα και υπηρεσίες, και παλαιότερα είχε ανακοινώσει την διάθεση του πακέτου Xbox All Access που συνδύαζε ένα Xbox One X (ουσιαστικά η αξία του συμπεριλαμβανόταν σε δόσεις στο πακέτο), το Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass με $34,99 το μήνα. Η συγκεκριμένη προσφορά είχε ανακοινωθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα ωστόσο, και ήταν στην ουσία ένα πείραμα για να διαπιστώσει αν υπάρχει ζήτηση για τα συνδρομητικά πακέτα.

Το νέο bundle αναμένεται να φέρει περισσότερους gamers στην υπηρεσία Xbox Game Pass, που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 100 παιχνίδια Xbox συμπεριλαμβανομένων των Sea of Thieves και Minecraft. Να θυμίσουμε ότι η Microsoft θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα και τη νέα της game streaming υπηρεσία με την κωδική ονομασία xCloud στην έκθεση E3.

The Verge

Engadget