Η αμερικανική εταιρεία έφτιαξε meme που μπορεί να μείνει ή να αλλάξει την ιστορία 

Με αφορμή τις αποφάσεις ονοματοδοσίας του Xbox, η Microsoft ήταν το θέμα πολλών memes τα τελευταία χρόνια. Το Xbox Series X ακολουθεί το Xbox One X, το Xbox Series S είναι ο διάδοχος του Xbox One S ενώ πιο πριν υπήρχε το «σκέτο» Xbox One. Με την κοινότητα του Internet να είναι «αδίστακτη», έφτιαξε μία σειρά από memes που περιλάμβαναν ένα Xbox One X και μια σειρά από άλλα κουτιά του Xbox Series X. Μετά από αυτά τα memes, τώρα και η Microsoft άρχισε να «τρολάρει» ανοιχτά τις αποφάσεις της.

xbox-meme.JPG.ece5f765ef7fe9ea35111374fec14031.JPG

Σε βίντεο στο Instagram, η Microsoft δημιούργησε το δικό της Xbox meme, το οποίο περιλαμβάνει ένα Xbox Series X, πολλά κουτιά της ίδιας κονσόλας αλλά και το γράμμα X. Και τώρα που η Microsoft υιοθέτησε το meme οι «επίσημοι κανόνες» του Internet αναφέρουν πως δεν είναι πια cool να «τρολάρεις» το Xbox. Ίσως και να ήταν αυτό το «μεγάλο σχέδιο» της Microsoft.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Xbox χρησιμοποιεί συχνά memes από τότε που ανακοινώθηκε το Xbox Series X στα τέλη του 2019. Ακόμη και η διαρροή του Xbox Series S πέρυσι ώθησε τον λογαριασμό Xbox στο Twitter να απαντήσει με ένα meme, πριν από την επίσημη ανακοίνωση της κονσόλας λίγες ώρες αργότερα.

Και εκτός από αυτό, η Microsoft αφού κέρδισε μία δημοσκόπηση στο Twitter για το καλύτερο tweet, υποσχέθηκε πως θα κάνει πραγματικότητα τα mini Xbox ψυγεία τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα κατά την περίοδο των γιορτών. Έτσι, κατέρριψε ακόμη ένα meme που την ακολουθούσε τον τελευταίο καιρό.

  • Like 7
  • Thanks 1