Η Microsoft παρουσίασε μία συλλεκτική έκδοση για το Xbox One X η οποία θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων προτού κυκλοφορήσει το ίδιο το παιχνίδι.

Το επόμενο παιχνίδι της CD Projekt Red έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου με το multiplayer του παιχνιδιού να καθυστερεί ακόμη περισσότερο έως και το 2021. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Microsoft να αποκαλύψει μία συλλεκτική έκδοση της δυνατότερης κονσόλας της, με θέμα το Cyberpunk 2077. Μία έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Περίεργος συγχρονισμός θα έλεγε κανείς, αφού το Xbox Series X βρίσκεται μόλις λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του. Μία κυκλοφορία που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέα γενιάς gaming της αμερικανικής εταιρίας. Βέβαια, η CD Projekt Red έχει δεσμευτεί να δώσει δωρεάν την έκδοση για το Series X σε όσους το αγοράσουν για την τωρινή γενιά τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση όμως, η συγκεκριμένη έκδοση του Xbox One X θα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βιώσεις τον κόσμο του Cyberpunk 2077 όσο πιο έντονα και ρεαλιστικά γίνεται.

Η ανακοίνωση της συλλεκτικής έκδοσης όμως δεν ήρθε έτσι απλά. Για δύο μέρες περίπου, οι fans του παιχνιδιού προσπαθούσαν να λύσουν ένα γρίφο που έβαλε η Microsoft στο Twitter. Χωρίς να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, έδωσε μερικά στοιχεία τα οποία δεκάδες χρήστες προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν. Ο ζήλος που επέδειξε η gaming κοινότητα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακός αφού αρκετοί ήταν αυτοί που σπατάλησαν αρκετές ώρες για να ανακαλύψουν το μυστικό. Μερικοί από αυτούς υπέθεσαν μάλιστα πως πρόκειται για ένα νέο χειριστήριο ενώ κάποιος αρκετά παρατηρητικός, έλυσε το μυστήριο δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία.

Όσο αφορά την ίδια την κονσόλα, έχει εντυπωσιακούς χρωματισμούς που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Διάφορες ενδείξεις σε μπλε, κίτρινο και γκρι χρώμα αλλά και χειριστήριο μαύρο/ασημί στα χρώματα του Johnny Silverhand (χαρακτήρα που υποδύεται ο Keanu Reeves).

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την τιμή της συλλεκτικής κονσόλας αν και γνωρίζουμε πως αυτή θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1TB.

Engadget

  • Like 2