Η Microsoft ετοιμάζεται να μας δώσει μία καλή δόση next-gen gameplay, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Phil Spencer ήταν ο πρώτος που είχε αναφέρει ότι σύντομα θα δούμε παιχνίδια του Xbox Series X. Οπότε η Microsoft, ήρθε να το επισημοποιήσει. Στις 7 Μαΐου και 6 η ώρα το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), η Microsoft σε ένα special επεισόδιο Inside Xbox θα δείξει για πρώτη φορά πλάνα gameplay από τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε σε θέση να δούμε τις δυνατότητες του πανίσχυρου μικρού «κουτιού» που ετοιμάζει η αμερικανική εταιρία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έπειτα από την αποκάλυψη των τεχνικών του προδιαγραφών, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των gamers, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Έως και σήμερα, δεν έχουμε δει υλικό ούτε από το Xbox Series X αλλά ούτε από το PS5, οπότε θα είναι δύσκολο για κάποιον gamer να αντισταθεί σε αυτό το πρώτο ραντεβού.

Το επεισόδιο ενδέχεται να περιέχει και μερικές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, τύπου «παγκόσμιες πρεμιέρες παιχνιδιών», όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Microsoft σε προηγούμενες παρουσιάσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τίτλους όπως το Halo Infinite αλλά και το Senua’s Saga: Hellblade 2. Όμως τι γίνεται με τα παιχνίδια που δεν είναι αποκλειστικά για το Xbox; Θα δούμε άραγε παιχνίδια που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, όπως το Assassins’s Creed: Valhalla; Θα δώσει η Microsoft ημερομηνίες διάθεσης και κυκλοφορίας για τα παιχνίδια που θα παρουσιάσει; Ίσως ανακοινώσει και την τιμή της κονσόλας;

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνουμε μερικές ημέρες υπομονή, για να παρακολουθήσουμε αυτό το special επεισόδιο που ετοιμάζει η Microsoft.

Tech Radar

  • Like 4