Ενδιαφέροντες τίτλους θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή τους οι συνδρομητές των υπηρεσιών Sony και Microsoft.

Αποκαλύφθηκαν οι δωρεάν τίτλοι που θα πάρουν τον Σεπτέμβριο οι συνδρομητές του PS Plus στο PS4 και του Games with Gold στο Xbox One.

Στο σύστημα της Sony λοιπόν, τα δύο δωρεάν παιχνίδια για τον μήνα είναι τα PlayerUnknown’s Battlegrounds και Street Fighter V. Στην πράξη κανένα εκ των δύο δε χρειάζεται συστάσεις: το μεν PUBG όπως το ξέρουν οι περισσότεροι είναι αυτό που έβαλε στον χάρτη το είδος των battle royale -πριν έρθει το Fortnite και σαρώσει τα πάντα- ενώ το δε Street Fighter V είναι το τελευταίο επεισόδιο στη fighting σειρά της Capcom (από την οποία πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε πως αποχωρεί ο θρυλικός Yoshinori Ono).

Όσο για το Xbox, η Microsoft προσφέρει ως συνήθως τέσσερις τίτλους από διαφορετικές γενιές σε συγκεκριμένες περιόδους του μήνα. Αναλυτικά:

  • 1-15 Σεπτεμβρίου: de Blob 2 (Xbox 360)
  • 1-30 Σεπτεμβρίου: Tom Clancy’s The Division (Xbox One)
  • 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου: Armed and Dangerous (Xbox)
  • 16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου: The Book of Unwritten Tales 2 (Xbox One)

Για όσους δεν τα γνωρίζουν, το The Book of Unwritten Tales 2 είναι ένα point-and-click adventure με αισθητική κινουμένων σχεδίων, ενώ το The Division μεταφέρει τον παίκτη σε μία Νέα Υόρκη που έχει γονατίσει από μία θανατηφόρα επιδημία και τον σκληρό χειμώνα (θυμίζει κάτι;). Το de Blob 2 είναι ένα χαριτωμένο platformer που δίνει έμφαση στα παζλ ενώ το Armed and Dangerous αν και παλιό (κυκλοφόρησε το 2003), διαθέτει κορυφαίο χιούμορ που παραμένει επίκαιρο ακόμα και σήμερα.

  • Like 3