Η υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft έφτασε πλέον τους 25 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρόκειται για σημαντική αύξηση στους συνδρομητές της υπηρεσίας αν λάβουμε υπόψη ότι τον Ιανουάριο πέρυσι η Microsoft είχε ανακοινώσει 18 εκατομμύρια συνδρομητές. Μετά και την εξαγορά της Activision Blizzard μάλιστα, οι συνδρομητές αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά.

Το Xbox Game Pass με τον «all-you-can-eat» κατάλογο downloadable παιχνιδιών που έχει χαρακτηριστεί το «Netflix των παιχνιδιών» λοιπόν εξακολουθεί να προσελκύει νέους συνδρομητές την ώρα που η Microsoft εμπλουτίζει διαρκώς την υπηρεσία με νέους τίτλους. Το 2021, η Microsoft πρόσθεσε στο Xbox Game Pass εμβληματικούς τίτλους της Bethesda και σήμερα ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 20 (περιλαμβάνονται παιχνίδια όπως τα Fallout, Wolfenstein, The Elder Scrolls, Doom και Dishonored).

Σε μία ανάρτηση στο επίσημο blog του Xbox, ο Phil Spencer, Διευθύνοντας Σύμβουλος της επιχείρησης Microsoft Gaming δήλωσε ότι η εταιρεία «θα προσφέρει όσο περισσότερα παιχνίδια της Activision Blizzard είναι δυνατό μέσω των Xbox Game Pass και PC Game Pass, τόσο παλαιότερα παιχνίδια όσο και νέους τίτλους από τον εκπληκτικό κατάλογο της Activision Blizzard». Αν και δεν έγινε περισσότερο συγκεκριμένος, λαμβάνοντας υπόψη franchises όπως τα World of Warcraft, Call of Duty, Diablo και Candy Crush, οι υπηρεσίες της Microsoft θα προσφέρουν πολλές επιλογές.

Η Microsoft πασχίζει τον τελευταίο χρόνο να προσελκύσει και όσους αγαπούν να παίζουν παιχνίδια με σπορ, προσθέτοντας τίτλους όπως οι NBA 2K21, Madden NFL 21, NHL 21 κ.ά. Το παιχνίδι Outriders έκανε επίσης ντεμπούτο στο Xbox Game Pass τη τελευταία χρονιά ενώ το καλοκαίρι η Microsoft πρόσθεσε και το Flight Simulator στην υπηρεσία. Μην ξεχάσουμε επίσης να αναφέρουμε και τα  Age of Empires IV, Forza Horizon 5 και Halo Infinite που είχαν προστεθεί στο Xbox Game Pass.

Με το Xbox Game Streaming, η Microsoft εργάζεται να επεκτείνει περαιτέρω την υπηρεσία Xbox Game Pass. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε διαθέσιμη μία έκδοση web του Xbox Cloud Gaming (γνωστού και ως Project xCloud) στα iOS και PC ενώ τον Νοέμβριο λανσαρίστηκε και για τις κονσόλες Xbox.

  • Like 18
  • Thanks 1
  • Confused 1