Όλες οι ενδείξεις -και οι καλές πληροφορημένες πηγές- δείχνουν ότι η Microsoft θα ανακοινώσει σύντομα μια διαφορετική υπηρεσία για το Xbox προκειμένου να φέρει ακόμα περισσότερους gamers στη δική της πλατφόρμα και γενικά όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση αλλά βρίσκουν ακριβή την πρόταση της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheVerge, η Microsoft ετοιμάζει την συνδρομητική υπηρεσία Xbox All Access, η οποία θα προσφέρει έναντι μηνιαίου αντιτίμου, τη δυνατότητα σε κάποιον να προμηθευτεί το Xbox One S ή το Xbox One X, μαζί με συνδρομή στο Xbox Live αλλά και στο Xbox Game Pass μέσω του οποίου κάθε gamer έχει πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Το μηνιαίο κόστος που αναφέρει η ιστοσελίδα, θα οριστεί στα $34,99 για μια περίοδο δύο ετών, χωρίς να διευκρινίζεται αν αυτή η τιμή αφορά την αγορά της υπηρεσίας με το Xbox One S ή με το αρκετά καλύτερο Xbox One X. 

Τα σχέδια της Microsoft περιλαμβάνουν τη διάθεση της υπηρεσίας αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσω του δικτύου καταστημάτων της αν και η εταιρεία θα συνεργαστεί με κατασκευαστές PC προκειμένου να αυξήσει τα κανάλια διανομής του όλου πακέτου. Αν πάντως το Xbox All Access συναντήσει επιτυχία, τότε πιθανότατα η Microsoft θα επεκτείνει τη διάθεσή του και σε άλλες αγορές. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft δοκιμάζει κάτι παρόμοιο αφού πριν έξι χρόνια διέθεσε  -σε περιορισμένη διαθεσιμότητα- το Xbox 360 με συνδρομή Xbox Live Gold.

Επιπλέον αν και η Microsoft αναμένονταν να παρουσιάσει στη Gamescom ένα νέο Elite χειριστήριο, αυτό τελικά δεν έγινε πραγματικότητα, αν και όπως αναφέρει το Verge, αυτό δε θα αργήσει να γίνει αφού η κυκλοφορία του στην αγορά έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο.

TheVerge

  • Like 1