Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες, η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Xbox One S το οποίο θα διακρίνεται για την απουσία οπτικού δίσκου αφού όλο το περιεχόμενο θα πρέπει να «κατεβαίνει» στην κονσόλα αποκλειστικά μέσω Internet.

Πλέον έχουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες, συνοδευόμενες και από εικόνες με βάση δημοσίευμα της ιστοσελίδας WinFuture η οποία επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων ότι η το "Xbox One S All Digital" όπως θα είναι η πλήρης ονομασία της κονσόλας, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 7 Μαΐου με τιμή €229. Οι φωτογραφίες από τη συσκευασία αλλά και την ίδια την παιχνιδοκονσόλα φανερώνουν ένα Xbox One S χωρίς το blu-ray drive, και χωρίς κάποια άλλη εξωτερική αλλαγή στην εμφάνιση. Στο εσωτερικό θα περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος με χωρητικότητα 1TB ενώ η Microsoft αναφέρει ρητά ότι προορίζεται αποκλειστικά για παιχνίδια σε «ψηφιακή μορφή» κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν έχετε στην κατοχή σας κάποια παιχνίδια σε φυσική μορφή, δε θα μπορέσετε να τα εκμεταλλευτείτε. 

Xbox-One-S-All-Digital-1555153313-0-0.png.9a66829456b0a52ede594c643d2c0e12.pngXbox-One-S-All-Digital-1555153341-0-0.png.5698fb4402fe42ff37f3a277a94e6608.png

Ακόμα, όσοι προχωρήσουν στην αγορά του νέου Xbox, θα λάβουν δώρο υπό τη μορφή κωδικών τρία παιχνίδια για κατέβασμα και συγκεκριμένα τα Minecraft, Sea of Thieves καθώς και το Forza Horizon 3. Για περισσότερα παιχνίδια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα αγοράσουν από το Microsoft Store ή να τα κατεβάσουν μέσω του Xbox Game Pass, της συνδρομητικής υπηρεσίας της Microsoft που πολλοί πιστεύουν ότι θα διατεθεί σύντομα σε κοινή συνδρομή από την εταιρεία μαζί με το Xbox Live Gold. 

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η Microsoft φαίνεται ότι προετοιμάζει το έδαφος προς τα μεγαλύτερα σχέδια που έχει φέτος γύρω από το gaming, κυρίως με την αποκάλυψη της gaming υπηρεσίας που προετοιμάζει και η οποία θα δουλεύει μέσω της τεχνολογίας stream, αποτελώντας το «netflix του gaming». Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, αναμένεται να μάθουμε τον προσεχή Ιούνιο κατά την παρουσίαση της εταιρείας στη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, την E3. 

WinFuture

  • Like 1