Η Google ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τη νέα έκδοση του Play Store, του διαδικτυακού καταστήματος κάθε Android smartphone και tablet μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία, ταινίες κ.α

Η τέταρτη έκδοση του Google Play Store είναι πιο απλή, πιο «καθαρή» από περιττά στοιχεία ενώ έχει δοθεί έμφαση στη γρήγορη εύρεση περιεχομένου που αφορά ταινίες και μουσική καθώς και στην πιο εύκολη διαδικασία αγοράς . Ξεχωρίζουν οι μεγάλες φωτογραφίες για κάθε αντικείμενο το οποίο διατίθεται για κατέβασμα καθώς και η ομαδοποίηση τους με βάση το περιεχόμενο τους.

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Google προχώρησε στην διαγραφή 60.000 εφαρμογών από το Play Store σε μια προσπάθεια της εταιρείας να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο spam εντός του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

 

Play+Books+Home+-+Tablet+.png

 

Το ανανεωμένο Play Store θα είναι σταδιακά διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες για κατόχους Android συσκευών με έκδοση 2.2 (Froyo) και άνω.

 

 

Link.png Site: http://officialandroid.blogspot.gr/2013/04/a-fresh-new-look-for-google-play.html[/url]']Official Android Blog