Σύμφωνα με νεότερες έρευνες οι συσκευές με Android συνεχίζουν να κερδίζουν στο μερίδιο της αγοράς το iPhone. Καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι το λειτουργικό σύστημα της Google έχει κερδίσει… 886% μέσα σε έναν χρόνο, με ποσοστό 34% στην αγορά smartphones των ΗΠΑ κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ το iPhone έχει ένα ποσοστό 21%.

 

Τα συμπεράσματα της έρευνας δεν θα έπρεπε να σοκάρουν κανέναν, απλά επιβεβαιώνουν την επικράτηση του Android, που στην προηγούμενη έρευνα προηγούνταν με 28% έναντι 21%. Όλα αυτά προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί στην τελευταία έρευνα δεν συμπεριέλαβαν το iPhone 4, επομένως δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να αλλάξουν τα συμπεράσματα μελλοντικά.

 

Από εκεί και πέρα το iPhone παραμένει το πιο… ποθητό κινητό τηλέφωνο, αφού το 89% των χρηστών θα επιμείνει με Apple στην επόμενη αγορά του, ενώ αντίστοιχα το 71% είναι ικανοποιημένο με το Android και το 42% με το BlackBerry. Ταυτόχρονα 21% των χρηστών Android και 29% των χρηστών BlackBerry θα ήθελαν να αγοράσουν iPhone ενώ ένα 8% των χρηστών της συσκευής της Apple θα έκαναν μία από τις άλλες δύο επιλογές.

 

Source.png Πηγή: Away.gr

Source.png Πηγή: Techspot.com