Η αναβάθμιση 4.4.1 του Android η οποία κυκλοφόρησε πριν 3 ημέρες φέρνει αρκετές βελτιώσεις στην κάμερα του Nexus 5 όμως στην αναβάθμιση περιλαμβάνονται και άλλες αλλαγές οι οποίες δεν απευθύνονται αποκλειστικά για το Nexus 5.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές μπορούμε να πούμε ότι είναι η εφαρμογή Photos η οποία πλέον έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Gallery app που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου πριν η Google προχωρήσει στην απόσυρση του.

 

Τη διαπίστωση αυτή ενισχύει το γεγονός ότι η εφαρμογή Photos είναι άρρηκτα δεμένη με το Google + αλλά προσφέρει πλέον λειτουργίες χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet. Πιο ενδεικτικό δείγμα των προθέσεων της Google είναι ότι και η εταιρεία προωθεί το Photos app έναντι του Gallery app αφού μετά τη λήψη φωτογραφίας το Android 4.4.1 «σπρώχνει» το χρήστη προς αυτή την εφαρμογή κυρίως για να δει τις φωτογραφίες του. Η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει μόνο το Nexus 5 αλλά όλες τις Nexus συσκευές που θα λάβουν πολύ σύντομα την αναβάθμιση όπως το Nexus 4 και τα Nexus 7.

 

Επίσης η αναβάθμιση διορθώνει προβλήματα με τον ήχο τα οποία είχαν παρουσιαστεί στο Nexus 5 καθώς και bug με τη διαφάνεια της μπάρα ειδοποιήσεων στο Nexus 5.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Android-4.4.1-other-fixes-and-the-Photos-app-starts-moving-in-on-Gallery_id50084[/url]']PhoneArena