Η Google προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας έκδοσης της εφαρμογής Hangouts για Android smartphones, η οποία φέρνει την πολυπόθητη ενσωμάτωση της λειτουργίας SMS και MMS ως έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας που παρέχει η εφαρμογή.

Μάλιστα η Google δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εισάγει στην εφαρμογή, όλα τα SMS που αυτός διαθέτει από την προκαθορισμένη εφαρμογή μηνυμάτων του Android . Η αλλαγή μεταξύ συζητήσεων που διεξάγονται μέσω SMS ή μέσω του Google Talk, γίνεται αρκετά εύκολα αλλά χωρίς να ενοποιούνται ανά επαφή όπως βλέπουμε για παράδειγμα στην πλατφόρμα των Windows Phone.

 

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά του Hangouts ξεχωρίζει η υποστήριξη animated GIF αλλά και η εύκολη αποστολή της τοποθεσίας που βρίσκεται ο χρήστης, με ένα απλό tap. Ακόμα ο χρήστης μπορεί να δηλώσει την κατάσταση (status) στην οποία βρίσκεται αλλά και ποια συσκευή χρησιμοποιεί.

 

Το νέο Hangouts είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του Android, με τη διαφορά ότι η έκδοση που προορίζεται για συσκευές με Gingerbread 2.3 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία SMS και MMS. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο για την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich και άνω ενώ δεν υποστηρίζονται ούτε από την νέα έκδοση που κυκλοφόρησε χθες για την πλατφόρμα του iOS.

 

File.png Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.talk[/url]']Google Hangouts για Android