Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Google αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της παιχνιδοκονσόλα η οποία φυσικά θα στηρίζεται στο Android.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Google αν τελικά επαληθευθεί θα αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια της εταιρείας να κυριαρχήσει στο χώρο του σαλονιού, κάτι που απέτυχε τα προηγούμενα χρόνια με τη Google TV. Ήδη μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να δούμε αρκετές επιτραπέζιες παιχνιδοκονσόλες οι οποίες στηρίζονται στο Android και κάνουν πολύ πιο προσιτό το videogaming μιας και ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει τα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν μέσα από το Play Store.

 

Η πρώτη προσπάθεια, το Ouya, κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή $99, ακολουθούμενη από την πρόταση της Nvidia με την ονομασία Shield. Τέλος και η Bluestacks έχει στα σχέδια της να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα τη δική της παιχνιδοκονσόλα με την ονομασία GamePop η οποία θα μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια του Android και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και του iOS.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι η Google εξετάζει την κυκλφορία ενός έξυπνου ρολογιού καθώς και σε μια νέα έκδοση του Nexus Q, της συσκευής η οποία προοριζόταν κυρίως ως ο αντίπαλος του Apple TV αλλά διάφορα προβλήματα οδήγησαν την εταιρεία στη σύντομη απόσυρση της.

 

Link.png Site: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323689204578571992848684764.html?mod=wsj_share_tweet[/url]']Wall Street journal