Η Google κυκλοϕόρησε σήμερα την έκδοση 7.1.1 του Google Earth για το iOS, η οποία ενσωματώνει για πρώτη ϕορά την υπηρεσία Streetview, ένα μήνα μετά την αντίστοιχη υποστήριξη στην έκδοση για Android.

Η υπηρεσία Streetview επιτρέπει την εμϕάνιση πανοραμικών ϕωτογραϕιών και την πλοήγηση μέσα σε δρόμους πόλεων δίνοντας μια άλλη διάσταση στην εικονική περιήγηση. Υποστηρίζει αρκετές πόλεις, στις οποίες δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα αϕού η προσπάθεια της Google προσέκρουσε στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων πριν 4 χρόνια..

 

Για την πρόσβαση στο Streetview, ο χρήστης μπορεί να κάνει zoom στην περιοχή του χάρτη που τον ενδιαϕέρει όταν και θα εμϕανιστεί το γνωστό κίτρινο ανθρωπάκι (Pegman) στην κάτω δεξιά γωνία. Πατώντας και τοποθετώντας τον Pegman με Drag n Drop στο σημείο που θέλουμε, άμεσα θα ϕορτώσουν οι πανοραμικές ϕωτογραϕίες του Streetview.

 

png%253Bbase6443aa9284874b954e.png

 

Ακόμα το νέο Google Earth για iOS προσϕέρει τρισδιάστατη απεικόνιση μιας διαδρομής που σας ενδιαϕέρει να την πραγματοποιήσετε είτε ως πεζός, είτε με αυτοκίνητο ή ποδήλατο είτε με μέσα μαζικής μεταϕοράς.

 

Link.png Site: ']Google Latitude Blog

File.png Download: https://itunes.apple.com/us/app/google-earth/id293622097?mt=8']Google Earth για iOS