Από ένα video που δημοσιεύτηκε κατά λάθος σε κανάλι του YouTube, αποκαλύφθηκαν τα μελλοντικά σχέδια της Google για το Gmail και περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.

 

Το νέο γραφικό περιβάλλον της δημοφιλούς υπηρεσίας email θα βασίζεται στο νέο “σπαρτιάτικο“ θέμα που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, μαζί με το ανασχεδιασμένο περιβάλλον εμφάνισης των email το οποίο θα μοιάζει περισσότερο με συζήτηση chat. Επίσης μια νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα θα προσαρμόζει το γραφικό περιβάλλον του Gmail έτσι ώστε να “χωράει” ολόκληρο στο παράθυρο του browser, ακόμη και αν τροποποιείται το μέγεθός του.

 

 

Όπως φαίνεται στο video, θα υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης της εικόνας προφίλ στα email, καθώς ακόμη και δυνατότητα τροποποίησης του μεγέθους των παραθύρων του chat και του παραθύρου των ετικετών. Επιπλέον θα μπορεί κανείς να προσθέσει εικόνες υψηλής ευκρίνειας ως ταπετσαρία φόντου στο περιβάλλον του Gmail.

 

Η αναζήτηση στα email γίνεται ευκολότερη με την προσθήκη ενός μενού φίλτρων, το οποίο εμφανίζεται με ένα κλικ στην μπάρα αναζήτησης.

 

Link.png Site: neowin.net