Η Google ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Inbox». Συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα προσφέρει σύντομες προτεινόμενες απαντήσεις για εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η λειτουργία ονομάζεται Smart Reply και έχει ως στόχο τη διευκόλυνση των απαντήσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη χρήση φορητής συσκευής. Σύμφωνα με την ίδια την Google, το Smart Reply θα παρέχει τρεις σύντομες απαντήσεις με βάση το περικείμενο του μηνύματος, από τις οποίες ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία και να τη στείλει αυτούσια ή να της προσθέσει περαιτέρω πληροφορίες προτού τη στείλει.

 

Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του, το Smart Reply «διαβάζει» το εισερχόμενο μήνυμα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση, διατυπώνει απάντηση σε φυσική γλώσσα. Επίσης, η Google ισχυρίζεται ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείται η λειτουργία, τόσο καλύτερες θα είναι οι προτεινόμενες απαντήσεις.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Wired, οι προτεινόμενες απαντήσεις θα είναι αρκετά βασικές στην αρχή, όπως λόγου χάρη «ευχαριστώ» και «τι θα έλεγες για αύριο;». Ωστόσο, το Smart Reply διαθέτει συνολικά 20.000 διαφορετικές φράσεις.

 

Η λειτουργία Smart Reply θα είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις για Android και iOS της εφαρμογής Inbox στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

 

gallery_363048_2550_139983.gif

 


Link.png Site: TheVerge