Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στο App Store η ειδική εφαρμογή του Google+ για το iPhone, όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί η Google πριν από μερικές εβδομάδες.

 

67195127.png 99495502.png

 

Το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο της εφαμοργής για Android το οποίο περιλαμβάνει την εμφάνιση της ροής δημοσιεύσεων των ατόμων που έχουμε στους κύκλους μας όπως επίσης και τη δυνατότητα διαμοιρασμού σε συγκεκριμένους κύκλους κατ’ επιλογήν.

 

Δυστυχώς η εφαρμογή υποστηρίζει αποκλειστικά τους χρήστες iPhone, αφήνοντας τους κατόχους iPad και iPod σε αναμονή για λίγο καιρό ακόμη.

 

google-plus-ios.jpg

Εάν είσασταν από τους πρώτους που κατεβάσαν την εφαρμογή καλό θα ήταν να ελέγξετε την έκδοσή της, καθώς λανθασμένα ανέβηκε στο App Store η δοκιμαστική έκδοση της η οποία δεν λειτουργεί σωστά. Η σωστή έκδοση είναι η 1.0.1.1809 και σύμφωνα με τις δοκιμές μας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε στους χρήστες της δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 5.

 

Η εφαρμογή διατίθεται για κατέβασμα αρχικά από το αμερικανικό iTunes Store και αναμένεται σύντομα και στις υπόλοιπες χώρες. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα πρόσκληση για την εγγραφή σας στο Google+, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου η κοινότητα του Insomnia θα φροντίσει να σας στείλει πολύ γρήγορα μία.

 

File.png Download: Google+ iPhone app

Link.png Site: Προσκλήσεις για Google+