Το Google Drive τώρα είναι ένα ακόμα πιο χρήσιμο εργαλείο αφού είναι σε θέση να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σου που δεν μπορείς να ρισκάρεις να χάσεις.

Όπως είχε υποσχεθεί, η Google διέθεσε το χαρακτηριστικό Backup & Sync για υπολογιστές Mac και Windows. Πρόκειται για μια απλούστερη λύση προστασίας των πολύτιμων αρχείων σας στο σύννεφο – ουσιαστικά ενοποιεί τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας του Google Photos app με τη λειτουργικότητα του Drive επιτρέποντας το backup των φακέλων που επιθυμείτε.

 

O χρήστης του Backup & Sync έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του από οποιοδήποτε φάκελο επιθυμεί να είναι συγχρονισμένος με τον τον λογαριασμό του στην υπηρεσία Google Drive. Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα επιβιώσουν οι φωτογραφίες σας από κάποιο crash στο PC ή τα πολύτιμα έγγραφα και αρχεία σας.

 

Το app προσφέρεται δωρεάν ωστόσο θα χρειαστείτε αρκετό χώρο στο Google Drive αν είστε αποφασισμένοι να ανεβάσετε πολλά δεδομένα. Να αναφέρουμε, ότι αργότερα μέσα στη χρονιά η Google πρόκειται να ανακοινώσει και την επιχειρησιακής κλάσης έκδοση του Backup & Sync που θα έχει την ονομασία Google Drive File Stream.

 

Link.png Site: https://www.engadget.com/2017/07/12/google-backup-and-sync-available/'][/url]Engadget