Καθώς ο κόσμος της τεχνολογίας στρέφει την προσοχή του στο αναμενόμενο λανσάρισμα του iPhone 15 από την Apple την επόμενη εβδομάδα, η Google φαίνεται αποφασισμένη να μας υπενθυμίσει ότι έχει στα σκαριά νέα Pixels.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα μια πλήρως επίσημη προεπισκόπηση των Pixel 8 και Pixel 8 Pro στο YouTube, αποκαλύπτοντας ότι τα smartphones θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία την ίδια ημέρα που θα ανακοινωθούν, στις 4 Οκτωβρίου.

Το βίντεο της Google είναι περισσότερο ένα σχεδιαστικό tease, καθώς δεν δείχνει ούτε παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή προδιαγραφές για τα μοντέλα που θα αντικαταστήσουν σύντομα τα Pixel 7 και 7 Pro. Η Google κυκλοφόρησε επίσης σήμερα μια νέα σελίδα του Google Store που εμφανίζει το Pixel 8 / 8 Pro και το Pixel Watch 2 που επίσης θα ανακοινωθεί στην παρουσίαση. Στις διαθέσιμες χώρες οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στο νέο hardware της Google, και φέτος όπως όλα δείχνουν δεν θα περιλαμβάνεται η Ελλάδα. 

Τα επερχόμενα Pixels έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι είναι σκόπιμες διαρροές προκειμένου η εταιρεία να προσπαθήσει να κλέψει μέρος της δόξας της Apple. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία δημοσίευσε (και στη συνέχεια αφαίρεσε) έναν simulator 360 μοιρών του Pixel 8 Pro που επέτρεπε στους επισκέπτες να περιστρέφουν την εικονική συσκευή και να την βλέπουν από όλες τις γωνίες. Αυτή η "διαρροή" επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά που φημολογούνταν προηγουμένως, όπως ο αισθητήρας θερμοκρασίας, η φυσική υποδοχή SIM και τρία από τα διαθέσιμα χρώματά της (μπλε, πορσελάνη και μαύρο). Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία κάποιου που κρατάει ένα Pixel 8 Pro στο χρώμα της πορσελάνης την ίδια ημέρα που η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για την εκδήλωση του iPhone.

Άλλες διαρροές αναφέρουν ότι το κορυφαίο Pixel της σειράς θα διαθέτει κύρια κάμερα 50 megapixel (που επιτρέπει την είσοδο 50% περισσότερου φωτός σε σχέση με τον προκάτοχό του) και μια υπερευρυγώνια κάμερα 64 megapixel που κατασκευάζεται από τη Sony. Επιπλέον, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο εσωτερικό μπαταρία 5.000 mAh με μέγιστη ταχύτητα φόρτισης στα 27W.

image.png.a55019897d4c5998e79d9296536cc82e.png

Η Google σχεδιάζει να παρουσιάσει όλο το νέο της hardware σε εκδήλωση στις 4 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

  • Like 2