Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Google ανακοίνωσε την υπηρεσία Play Music, η οποία αποτελεί την απάντηση της εταιρείας στο Spotify, παρουσιάζοντας παράλληλα και ένα οικογενειακό πακέτο με πολύ ενδιαφέρουσα τιμή.

Συγκεκριμένα στο οικογενειακό πακέτο μπορούν να συμμετέχουν 6 διαφορετικά άτομα που να κρατάνε τις δικές τους λίστες μουσικής και να ακούν παράλληλα χωρίς πρόβλημα τη μουσική που επιθυμούν, μέσα από μια συλλογή 35 εκ. τραγουδιών. Το κόστος του Family Pack της υπηρεσίας Play Music είναι μόλις 15 δολάρια, και είναι διαθέσιμο από σήμερα σε επιλεγμένες χώρες και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γαλλία και τέλος τη Γερμανία.

 

Η Google αναφέρει ότι σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί σε περισσότερες χώρες ενώ η προσφορά γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα αν συνεκτιμηθεί ότι σ' αυτή περιλαμβάνεται και η συνδρομή στην υπηρεσία YouTube Red που παρουσίασε πρόσφατα η Google. Το YouTube Red διατίθεται για την ώρα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθήσει οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, δίνοντας του παράλληλα πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και επιτρέποντας το κατέβασμα offline των βίντεο που επιθυμεί.

 

Link.png Site: Google