Σε μια κίνηση την οποία περιμέναμε νωρίτερα, προχώρησε σήμερα η Google, η οποία διαθέτει πλέον δωρεάν για όλους το Quickoffice.

Με το Quickoffice είναι δυνατή η επεξεργασία εγγράφων της σουίτας Office της Microsoft μέσα από smartphones και tablets. Επίσης το Quickoffice συνεργάζεται πλήρως με το Google Drive, την υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης των αρχείων σας από παντού.

 

Το Quickoffice κυκλοφορεί για Android και iOS smartphones και tablets, και μπορείτε να ξεκινήσετε την επεξεργασία των εγγράφων σας αμέσως μόλις συνδεθείτε με το λογαριασμό που διατηρείτε στη Google. Μάλιστα μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει προσφορά για όσους κατεβάσουν και συνδεθούν με το Goolge λογαριασμό τους είτε από Android είτε από iOS συσκευή, και οι οποίοι θα κερδίσουν επιπλέον 10 GB στο Google Drive τους για 2 χρόνια.

 

Όσοι είχαν προμηθευτεί παλαιότερη έκδοση του Quickoffice και συγκεκριμένα την έκδοση Pro και Pro HD η οποία έδινε τη δυνατότητα επεξεργασίας σε έγγραφα Office, θα πρέπει να κατεβάσουν και να μεταβούν στη δωρεάν πλέον εφαρμογή με τα νέα χαρακτηριστικά.

 

File.png Download: ']Quickoffice για Android

File.png Download: https://itunes.apple.com/us/artist/quickoffice-inc./id294258240?mt=8']Quickoffice για iOS

Link.png Site: http://googledrive.blogspot.gr/2013/09/freeing-quickoffice-for-everyone.html[/url]']Google Drive Blog