Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Nikkei, η Google φέτος θα παρουσιάσει αρκετές συσκευές, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται smartphones, wearables, smart speakers κ.ά.

Η Google από ότι φαίνεται πρόκειται να παρουσιάσει ορισμένες συσκευές στη σειρά Pixel που θα κυκλοφορήσουν με τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα $749 που στοιχίζει το iPhone XR στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιες παλαιότερες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει έκαναν λόγο για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους συσκευές που διαθέτουν οθόνες LCD IPS ανάλυσης 1080p, κύρια κάμερα 12 Megapixels και «μονή» εμπρόσθια κάμερα και βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon 670 SoC έχοντας 32GB storage. Εκτός από τα lower-cost Pixel smartphones, η εταιρεία θα παρουσιάσει βεβαίως και δύο τουλάχιστον high-end συσκευές με κορυφαίο hardware και δυνατότητες.

Ένα νέο προϊόν που θα παρουσιάσει η Google είναι το δικό της smartwatch, που αναμένεται και αυτό να ανήκει στη σειρά Pixel και που θα αποτελεί δική της σχεδίασης (έτσι, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον άλλον κατασκευαστή όπως για παράδειγμα με την LG). Ενδεχομένως για αυτό χρειάστηκε να αγοράσει IP και τεχνολογία από την εταιρεία Fossil πριν λίγο καιρό.

pixelss.jpg.8527f822c8fddf563ff0c7e157d3e898.jpg

Η εταιρεία πρόκειται επίσης σύμφωνα με το Nikkei να παρουσιάσει μία αναβαθμισμένη έκδοση του έξυπνου ηχείου Home καθώς και μία νέα κάμερα ασφαλείας.

Η ιστοσελίδα Nikkei δεν αναφέρει πότε θα λανσαριστεί το νέο hardware, αφού συνήθως η Google ανακοινώνει συσκευές σε εκδήλωση που πραγματοποιεί σχεδόν κάθε χρόνο τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να δούμε νωρίτερα φέτος από την εταιρεία τα χαμηλότερου κόστους smartphones της σειράς Pixel ή και το νέο smartwatch της. Σε κάθε περίπτωση φέτος, η Google έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει «αρκετό hardware».

Engadget