Αν και τίποτα δεν έχει μείνει στη φαντασία παρά μόνο οι τιμές, η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει μια σημαντική παρουσίαση στις 9 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη όπου και θα δούμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL.

Με βάση τις αλλεπάλληλες διαρροές των τελευταίων μηνών, τα δύο νέα smartphoens της Google έχουν παρόμοια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως την παρουσία του Snapdragon 845 chipset, 4GB μνήμη, 12 Megapixel κύρια κάμερα και διπλή κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος. Θα υποστηρίζουν ακόμα ασύρματη φόρτιση ενώ στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται τα ακουστικά Pixel Buds.

Η κύρια διαφορά των δύο μοντέλων είναι η οθόνη τους όπου το Pixel 3 θα έχει τις πιο μικρές διαστάσεις εξαιτίας της οθόνης των 5,5 ιντσών έναντι των 6.2 ιντσών του Pixel 3 XL στην οποία θα υπάρχει και η χαρακτηριστική εγκοπή στο άνω μέρος.Κατά τα άλλα, τουλάχιστον στον τομέα της εμφάνισης βλέπουμε αρκετές ομοιότητες με την προηγούμενη γενιά εκτός από την παρουσία γυαλιού στο πίσω μέρος.

Pixel-3.jpg.6f1af86ee8eec84c179a862c1c902304.jpgpixel-2.jpg.c95ba7097de507fc13e1e06f3b6c32a4.jpg

Όπως έχει επιβεβαιώσει πριν λίγες ημέρες η ίδια η Google, στην παρουσίαση δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάποιο νέο έξυπνο ρολόι από την εταιρεία, με τα αποκαλυπτήριά του να έχουν μεταφερθεί για τις αρχές του επόμενου χρόνου. Κρίνοντας όμως από την περσινή παρουσίαση, η Google πιθανόν να ανακοινώσει παράλληλα και μια σειρά από νέα προϊόντα όπως Pixelbook, Google Home Mini, Google Home Max κ.α