Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η Google εργάζεται πάνω σε δύο νέα high-end smartwatches που θα κυκλοφορήσουν με το λογότυπο της.

Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσαν αυτή τη χρονιά μαζί με το Android Wear 2.0 ωστόσο όπως είναι γνωστό, το λειτουργικό σύστημα της Google για συσκευές του είδους θα καθυστερήσει και θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2017. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα δύο νέα smartwatches της Google θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν.

 

Ο Product Manager της Google για το Android Wear, Jeff Chang, επιβεβαίωσε ότι η Google έχει αναπτύξει δύο νέα flagship smartwatches τα οποία σκοπεύει να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς. Αυτές θα είναι και οι δύο πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με Android Wear 2.0 ωστόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρόκειται να δούμε και άλλες συσκευές από τρίτους με αυτή την έκδοση του OS. Ενδεχομένως τα πρώτα δείγματα να τα δούμε στην έκθεση CES 2017 σε μερικές μέρες –τον Ιανουάριο.

 

Λέγεται πως τα νέα smartwatches δεν θα φέρουν επωνυμία “Pixel” όπως θα περιμένατε, αλλά θα φέρουν την επωνυμία της εταιρείας που θα τα κατασκευάσει (άγνωστο ποια θα είναι αυτή η εταιρεία ωστόσο ο Jeff Chang έκανε γνωστό ότι έχει κατασκευάσει στο παρελθόν συσκευή Android Wear). Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, το ένα από τα δύο θα διαθέτει 4G LTE δυνατότητες, GPS και heart-rate monitor ενώ το άλλο θα διαθέτει απλούστερη κατασκευή και θα είναι οικονομικό ενώ θα διαθέτει εναλλάξιμα λουράκια.

 

Μόλις κυκλοφορήσουν τα συγκεκριμένα μοντέλα με Android Wear 2.0, το λογισμικό θα διατεθεί και για άλλες συσκευές, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: Moto 360 2nd Gen, Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw, Michael Kors Access Dylan, Huawei Watch (συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Ladies), Asus Zenwatch 2 και Asus Zenwatch 3. Η πέμπτη και τελευταία έκδοση developer preview του Android Wear 2.0 θα διατεθεί τον Ιανουάριο με υποστήριξη στα Google Assistant και Android Pay.

 

Link.png Site: GSMArena