Νέες πληροφορίες μας έρχονται από τον @evleaks σχετικά με το νέο tablet που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Google και το οποίο φυσικά θα ανήκει στην οικογένεια των Nexus μοντέλων.

Σε συνέχεια φημών και των εικόνων που είχαν διαρρεύσει πριν μερικές ημέρες, πλέον ο evleaks επιβεβαιώνει ότι το V510 tablet το οποίο θα κατασκευάζεται από την LG, θα ανήκει στις Nexus συσκευές εγκαινιάζοντας έτσι ένα νέο μέγεθος μετά από το Nexus 7 και το Nexus 10.

 

Με βάση το εγχειρίδιο της συσκευής, το LG V510 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 8.3 ιντσών με Full HD ανάλυση 1920 x 1200 και με διαστάσεις 216.8 x 126.5 x 8.3 χιλιοστά. Ακόμα περιμένουμε να βρούμε κάμερα 5mp και 1.3mp στο μπροστινό μέρος, 2 GB RAM, χωρητικότητα 16 GB αλλά και μπαταρία 4.600 mAh.

 

BbABDjxCUAEX7ZX.png

 

Κρίνοντας από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι το συγκεκριμένο Nexus μοντέλο διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με το G Pad 8.3 tablet που κυκλοφόρησε πρόσφατα η LG, με την Κορεατική εταιρεία να προσθέτει κατά πάσα πιθανότητα και δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

 

Σε κάθε περίπτωση οι συνεχείς διαρροές γύρω από τη συσκευή σημαίνουν κατά πάσα πιθανότητα ότι η επίσημη παρουσίαση από τη Google δε θα αργήσει, με την τιμή να αποτελεί και το μεγάλο ερωτηματικό.

 

Link.png Site: @evleaks