Το YouTube πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στην mobile εφαρμογή του, επιτρέποντας έτσι σε όσους έχουν κάποιο δημοφιλές κανάλι να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τους εγγεγραμμένους χρήστες τους.

Έτσι, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε την υπηρεσία live streaming για ιδιοκτήτες καναλιών με περισσότερα από 10.000 μέλη.

 

Παράλληλα με το live streaming από κινητό, δημιουργοί και θεατές έχουν πλέον πρόσβαση σε μία λειτουργία που ονομάζεται Super Chat, με την οποία μπορεί κανείς να καρφιτσώσει το σχόλιό του στο πάνω μέρος του παράθυρου του chat, ώστε να είναι ορατό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Η λειτουργία live streaming μέσω της mobile εφαρμογής είχε ανακοινωθεί την περασμένη χρονιά στη VidCon, μέχρι τώρα όμως ήταν διαθέσιμη σε λίγους επιλεγμένους χρήστες. Όπως αναφέρει η Goggle, πλέον το χαρακτηριστικό θα είναι προσβάσιμο από εκατοντάδες χιλιάδες δημιουργούς.

 

Μέχρι στιγμής, τη λειτουργία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο κάτοχοι καναλιών με τουλάχιστον 10.000 εγγραφές. Στην πορεία, πάντως, θα γίνει διαθέσιμη σε κάθε χρήστη.

 

Link.png Site: ArsTechnica